Vastuuvapauslomake

 

Jokaisen, joka osallistuu EnergyFly:n järjestämille tunneille tai muihin tilaisuuksiin, tulee allekirjoittaa vastuuvapauslomake. Alle 18 -vuotiaan puolesta allekirjoittaa hänen huoltajansa. Muistathan, että sinä itse tunnet kehosi parhaiten. Tervetuloa!21

 

 

VASTUUVAPAUSLOMAKE

Osalllistun, EnergyFly:n, järjestämälle tunnille / tilaisuuteen omaasta vapaasta tahdostani. Ymmärrän, että harjoitan tunnilla / tilaisuudessa aktiviteetteja omalla vastuullani. Olen ymmärtänyt, että tunnilla tehtävät fyysiset harjoitteet ovat suosituksia ja että otan itse vastuun siitä, että kuuntelen omaa kehoani ja sen rajoja.

Olen tietoinen siitä, että tunti / tapahtuma sisältää riskin fyysiseen loukkaantumiseen. Tietoisena fyysisistä riskeistä ilmoitan, että vapautan järjestäjän ja sen edustajat ja sen palkkaamat opettajat tai ohjaajat kaikesta vastuusta minulle mahdollisesti aiheutuvista henkeen, terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvista vahingoista.

Vastuuvapautukseni koskee itse tapahtumaa matkoineen sekä mahdollisesti myöhemmin ilmeneviä vahinkoja joiden syntyperuste sijoittuu mainittuun aikaan.

Asiakkaana vastaan itse matka- ja tapaturmavakuutuksestani.

Ymmärrän myös, että kaikenlaiset ohjeet ja / tai määräykset, jotka olen lukenut EnergyFly:n www –sivustoilta tai olen kuullut / kuulen opettajilta, tähtäävät turvallisuuteeni ja noudatan / tulen noudattamaan niitä.

Vakuutan, että en tule esittämään järjestäjää tai sen edustajaa tai Antigravity®ä tai hammockien valmistajaa tai välittäjää vastaan mitään rikos- tai siviilioikeudellista vaatimusta, joka perustuisi edellä mainittuun. Tämä koskee myös edunsaajiani tai oikeudenomistajiani.

 

Sähköpostiosoite: _________________

Puhelinnumero: __________________

Syntymäaika: _________________

 

Lahdessa     päivänä       kuuta  201

 

———————————————–

Allekirjoitus ja nimenselvennys

 

Lataa vastuuvapautuslomake pdf-muodossa