Tuija Saloranta

Tuija Saloranta on EnergyFly:n omistaja. Päättäväinen ja energinen, helposti innostuva ja aina utelias. Tuija on urheillut koko ikänsä. Lapsena ja nuorena hän ui kilpaa ja harrasti showtanssia. Fysioterapeutiksi Tuija valmistui vuonna 1993. Reilu puolitoista vuotta fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen Tuija lähti opiskelemaan oikeustiedettä. Hän valmistui oikeutieteen kandidaatiksi / maisteriksi vuonna 1999 ja varatuomariksi 2001. Tuija työskenteli muutaman vuoden erilaisissa juristin tehtävissä, kunnes hän alkoi harjoittaa asianajajan työtä.

Vuonna 2013 Tuija valmistui FAF:n lisensioimaksi Personal Traineriksi.

Tuija löysi itsensä joogasalilta murrettuaan kaksi varvastaan. Varpaiden murruttua kuntosali, spinde, jumpat ja lenkkipolut olivat poissuljetut useiksi kuukausiksi, joten jooga tuntui ainoalta vaihtoehdolta. Vuoden päästä jooga palasi taas elämään. Nopeasti sitä seurasivat joogaopettajan opinnot, Aerial joogaopettajan opinnot ja AntiGravity®  Trainer -opinnot.

Tuijan mielestä AntiGravity®:lla on terveysvaikutuksia, joita ei muulla liikunnalla saada. Sillä, että olet rentona hammockeissa pää alaspäin ja rauhoitut tai sillä, että olet hammockin kannateltavana kuunnellen omaa hengitystystäsi on jotakin mikä pitää kokea. Tuija uskoo, että ”pitää tehdä” –listat ja nopea elämäntahti voivat sulkea solut siten, että ravinteet eivät pääse virtaamaan soluihin, eivätkä kuona-aineet pääse pois soluista. Edellä mainittu voi aiheuttaa sen, että immuniteettikapasiteetti laskee ja puolustusmekanismi heikkenee. Ihminen voi tällöin huonosti, ja elämästä on vaikea nauttia. AntiGravity®:n tutkitut ja turvalliset liikkeet ja liikesarjat voivat avata soluja ja päästää elimistön immuniteettijärjestelmän vahvistumaan. 

AntiGravity® -ryhmä on esiintynyt mm. talviolympialaisissa ja Obaman virkaanastujaisjuhlissa.

Tuijan vahvuutensa on nähdä ihmiskeho kokonaisuutena ja hänellä on vahva anatominen ja fysiologinen näkemys ihmisestä.

Tuija näkemys on, että AntiGravity® on hyödyllinen ja tarpeellinen elimistön ja mielen terveydelle. AntiGravity® -tunteja on eri tasoisia lähtien AntiGravity® I:stä  ja AntiGravity® Restorative Yoga -tunneista aina vaativiin AntiGravity® Suspension Fitness II -tunteihin.

 

Tuija vastaa AntiGravity®-tunneista.

 

”Henkisen elämän tarkoitus on oppia rakastamaan -ei kehittämään selvänäkijän kykyjä, ei kumartamaan, lausumaan mantroja, joogaamaan tai edes meditoimaan, vaan rakastamaan.-” Surya Das-Lama