AntiGravity®
 

AntiGravity® on kansainvälisen huippuvoimistelijan, Aerial Performance taiteilijan ja joogi Christopher Harrisonin luoma harjoituksen muoto.

 

AntiGravity® on harjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa hammockia. Hammock on sekä apuväline että tehoste. Hammockin avulla kehon paino saadaan ohjattua haluttuun suuntaan. Hammock auttaa myös saavuttamaan vaikeampia liikkeitä ja liikesarjoja, jotka ilman sitä ovat vaikeampia saavuttaa. Harjoitus parantaa muun muassa liikkuvuutta ja voimistaa lihaksistoa.

 

AntiGravity® urheilumuotona sopii miltei kaikille (kts. kontraindikaatiot). Christopher Harrisonin takuu tunnista on: ”If you can suspend your disbelief I guarantee that I can make you happier, healthier and taller in just one session.”

 

AntiGravity® on kehittänyt vuosien tutkimustyön tuloksena eri alojen ammattilaisten kanssa turvalliset liikkeet ja liikesarjat, joita harjoituksessa toteutetaan.

 

AntiGravity® on se aito, oikea ja alkuperäinen Aerial -harjoituksen muoto. 

 

AntiGravity® -ryhmä on esiintynyt mm. talviolympialaisissa, Obaman virkaanastujaisissa ja Victoria`s Secret muotinäytöksessä. Maailman huippuartistit ovat käyttäneet / käyttävät AntiGravity® -hammockeja ja ohjaajia mm. Pink, Mariah Carey, Britney Spears, Rihanna ja 50cent. Madonnalla on oma  AntiGravity® -studio Moskovassa. 

 

AntiGravity® -merkin alla saavat toimia vain sen kouluttamat ohjaajat.

 

Katso myös: www.antigravityfitness.com

 

Lue lisää: AntiGravity®n terveysvaikutukset

Lue lisää: AntiGravity®n kontraindikaatiot

Lue lisää: Hyvä tietää tullessasi AntiGravity®-tunnille