Satu Virkkunen Carvalho

Ensimmäiselle joogatunnilleen ja reikikurssilleen Satu osallistui 17 -vuotiaana. Todellinen rakastuminen joogaan tapahtui Portugalissa vuosina 2005-2007 harjoitellessaan Yoga Samkhya koulussa (Shivananda koulukuntaa). Satu opiskeli koulussa joogaohjaajaksi vuoden verran, ennenkuin joutui keskeyttämään koulun Suomeen muuton vuoksi. Suomessa Satu päätyi Hot Yogaan, jonka lämmöstä löysi lohtua, kärsivällisyyttä ja lopulta kehotietoisuutta liikemeditaatiossa. Flow joogasta Satu haki puolestaan lisää fyysisyyttä ja haastetta. Hidastaessaan Flow:n, Satu sai tuotua mukaan läsnäolon sekä tasapainon liikkeen ja hengityksen välille.

Työssään tatuointitaiteilijana, pratyahara ja dharana, ovat tunteja keskeisenä osana Sadun arkipäivää. Kuvataiteilijana hän käyttää öljymaalausprosessia itsensä/asioiden oivaltamiseen. Varsinainen meditaatioharjoitus alkoi Lahden Zen-ryhmässä 2012. Sadulla on nyt 8 vuotta säännöllistä joogaharjoitusta takanaan ja hän on valmistunut RYT 200H joogaopettajaksi.

Jooga on Sadulle tasapainoa vahvan kehon, rauhallisen mielen ja avoimen sydämen välillä. Satu on lämmin, lempeä ja luova ihminen. Hän haluaa rakentaa tunneistaan keskittyneitä ja rauhallisia. Hauskat asanasarjat saattavat välillä haastaa leikkisästi kokeilemaan rajoja. Satu opettaa liikkumaan hengityksen tahtiin kehon keskuksesta käsin.  Satun tuntien tavoite on herättää keho ja mieli uuteen aamuun ja säilyttää hymy ja rauha mukana koko tulevan päivän ajan.

Satun tunnit sopivat kaikille.