Tuija Saloranta

Tuija Saloranta on EnergyFly:n omistaja. Päättäväinen ja energinen, helposti innostuva ja aina utelias. Tuija on urheillut koko ikänsä. Lapsena ja nuorena hän ui kilpaa ja harrasti showtanssia. Fysioterapeutti oli hänen ensimmäinen koulutuksensa. Reilu puolitoista vuotta fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen Tuija lähti opiskelemaan oikeustiedettä. Hän työskenteli muutaman vuoden erilaisissa juristin tehtävissä, kunnes hän alkoi harjoittaa asianajajan työtä.

Tuija kiinnostui raskausaikanaan uudestaan ihmismielen henkisestä kapasiteetista. Hän opiskeli erilaisia vaihtoehtohoitoisia hoitomuotoja ja valmistui muun muassa Reiki Masteriksi.

Vuonna 2013 hän valmistui FAF:n lisensioimaksi Personal Traineriksi.

Tuija löysi itsensä joogasalilta murrettuaan kaksi varvastaan. Varpaiden murruttua kuntosali, spinde, jumpat ja lenkkipolut olivat poissuljetut useiksi kuukausiksi, joten jooga tuntui ainoalta vaihtoehdolta. Vuoden päästä jooga palasi taas elämään. Nopeasti sitä seurasivat joogaopettajan opinnot, Aerial jooga opettajan opinnot ja AntiGravity®  Trainer -opinnot.

Tuijalle AntiGravity® on tapa elää! AntiGravity®  -tuntien hyödyt elimistölle on huikeat. Sillä, että olet rentona hammockeissa pää alaspäin ja rauhoitut tai sillä, että olet hammockin kannateltavana kuunnellen omaa hengitystystäsi on jotakin mikä pitää kokea. Tuija uskoo, että ”pitää tehdä” –listat ja nopea elämäntahti voivat sulkea solut siten, että ravinteet eivät pääse virtaamaan soluihin, eivätkä kuona-aineet pääse pois soluista. Edellä mainittu aiheuttaa sen, että immuniteettikapasiteetti laskee ja puolustusmekanismi heikkenee. Ihminen voi tällöin huonosti, ja elämästä on vaikea nauttia.  AntiGravity®:n tutkitut ja turvalliset liikkeet ja liikesarjat avaavat soluja ja päästävät elimistön immuniteettijärjestelmän vahvistumaan. Cristopher Harrison, joka tunnetaan AntiGravity®:n isänä, on mm. kirjoittanut artikkelin siitä, kuinka pää alaspäin olo vähentää masennusta!

Tuijan tunnit ovat fyysisiä unohtamatta kuitenkaan henkistä elementtiä. Hänen vahvuutensa on nähdä ihmiskeho kokonaisuutena ja hänellä on vahva anatominen ja fysiologinen näkemys ihmisestä, mutta hän näkee kehon myös energeettisenä kokonaisuutena.

Tuija tekee myös erilaisia energiahoitoja.

Tuija näkemys on, että AntiGravity® on SE JUTTU ja että AntiGravity® on erittäin hyödyllinen ja tarpeellinen elimistön ja mielen terveydelle. AntiGravity® -tunteja on eri tasoisia lähtien AntiGravity® I:stä  ja AntiGravity® Restorative Yoga -tunneista aina vaativiin AntiGravity® Suspension Fitness II -tunteihin.

Tuija vastaa AntiGravity®-tunneista ja opettaa joogaa.

”Henkisen elämän tarkoitus on oppia rakastamaan -ei kehittämään selvänäkijän kykyjä, ei kumartamaan, lausumaan mantroja, joogaamaan tai edes meditoimaan, vaan rakastamaan.-” Surya Das-Lama

Tuijan mielestä jooga voi auttaa tällä polulla!