AntiGravity® -tunnit (helpoimmasta haastavimpaan):

 

AntiGravity® Cocooning -tunti

AntiGravity® Cocooning -tunnit ovat avaavia ja rentouttavia tunteja. Tunti sisältää myös lyhyehkön lihaskunto-osuuden. Tunnin loppupuolella voit ottaa päiväunet hammock:ssa keinuen! Tunnin kesto on 45 min. Tunnit sopivat kaikille.

 

AntiGravity® Restorative Yoga -tunti

AntiGravity® Restorative Yoga -tunnit ovat joogaa. Tuntien sisältö koostuu hitaista, rentouttavista ja venyttävistä liikesarjoista. Tunnit sopivat kaikille.Tunnin kesto on 1 h.

 

AntiGravity® I, II, III ja Mix

AntiGravity® I, II ja III-tunnit ovat saaneet vaikutteita joogasta, fitness:istä, tanssista ja voimistelusta. Tunnit sopivat kaikille. AntiGravity® I -tunnista on harrastus helpoin aloittaa. AntiGravity® Mix tunti on sekoitus edellisistä tunneista. Tunnin kesto on 1 h.

 

AntiGravity® Aerial Yoga -tunti

AntiGravity® Aerial Yoga tunnit ovat joogaa, sisältäen avaavien ja lihaskuntoliikkeiden lisäksi AntiGravity® leikkisiä elementtejä. Tunnit sopivat kaikille,jotka ovat liikuntaa harrastaneet. Tunnin kesto on 1 h.

 

 

AntiGravity® Suspension Fitness I ja II sekä Mix -tunnit

AntiGravity® Suspension Fitness I ja II-tunnit sekä Mix ovat fitness:ä. Tunnit edellyttävät kohtalaista kuntoa ja hahmotusta omasta kehosta. Fitness tunnit on suositeltavaa aloittaa Fitness I:llä. Fitness II ja Fitness Mix ovat rankohkoja tunteja.

 

Katso myös: www.antigravityfitness.com

 

Siirry ajanvaraukseen: https://tuijasaloranta.avoinna24.fi/reservation