Jooga

Sana ”yoga” on sanskriitin kieltä ja se merkitsee ”yhteyttä”.

Joogan sanotaan usein olevan liikettä hengityksen rytmissä. Perinteisimmissä joogalajeissa hengitysharjoitukset ja fyysiset harjoitukset tehdään erikseen. 

Miten tahansa jooga määritetäänkin, joogasta yleensä löytyy jokaiselle sopiva laji. Joogalajit eroavat hyvinkin paljon toisistaan, joten kokeile rohkeasti useampia lajeja ja tarvittaessa kysy, mikä olisi juuri sinulle sopiva laji tai / ja tunti.

Jooga on muuttunut yhteiskunnan muutoksen myötä. Studioltamme löytyy ensimmäisenä Suomessa Antigravity® jooga-tunnit.

 

 

 

AntiGravity® Restorative Yoga

AntiGravity® Restorative Yoga -tunnit ovat joogaa. Tuntien sisältö koostuu hitaista, rentouttavista ja venyttävistä liikesarjoista. Tunnit sopivat kaikille.

 

 

Yin & Yang -jooga

Yin & Yang joogassa yhdistämme virtaavan dynaamisen harjoituksen eri asentojen ja asentosarjojen kautta staattisemmaksi kehoa rentouttavaksi ja eri kehon osia venyttäväksi harjoitukseksi. Harjoituksessa saa yhdistettyä hyvin sekä kehollisuuden että silkan olemisen. Tunti sopii kaikille!

 

 

Yinjooga

Yinjooga koostuu hyvin rauhallisista, pääasiassa lattialla tehtävistä liikkeistä. Pitkät, monta minuuttia kestävät asennot / asanat johdattelevat kehon ja mielen rentouttavaan, syvään rauhaan. Erityishuomiossa ovat lantio ja selkäranka, näiden alueiden jännityksiä vapauttamalla avataan koko kehoa.  Yinjoogan lempeä ja hoitava harjoitus sopii hyvin kaikille. Tunnin jälkeen keho tuntuukin useimmiten rentoutuneelta ja kevyeltä. Tunti sopii kaikille.

 

Siirry ajanvaraukseen: https://tuijasaloranta.avoinna24.fi/reservation