Kuinka saavun / missä olen / miten toimin?

Antigravity®- ja joogastudiomme sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 5 A 5, kolmannessa kerroksessa. Sisäänkäynti tapahtuu Hämeenkadun puolelta. Jos olet uusi asiakas pyydä ovikoodi.

Olemme paikalla vähintään 15 minuuttia ennen tuntien alkua ja suljemme 15 minuutin kuluttua viimeisen aamupäivä- tai iltatunnin jälkeen.

Naisten pukuhuone sijaitsee studiossamme heti oikealla puolella. Miesten pukuhuoneeseen käyt salimme läpi, joten odotathan mahdollisen edellisen tunnin loppua.

Naisten pukuhuoneessa ja miesten pukuhuoneessa on yksi suihku. Saunatiloissa on kaksi suihkua. Eteisessä sekä molemmissa pukuhuoneissa on yksi wc.

Sauna on auki salin sulkemisaikaan asti. Sauna ja saunatilat ovat avoinna naisille ja kahden hengen infrapunasauna on miehille. Jos miehiä ei ole tunneilla, vapautuu infrapunasauna naisten käyttöön. Ilmoitathan halukkuudestasi saunan käyttöön opettajalle ennen tunnin alkua, niin hän laittaa saunan päälle. Infrapunasaunan voit itse kytkeä päälle.

Oleskelutilaamme / keittiöömme tai saunaan mennessäsi otathan pukuhuoneesta kaikki tavarasi mukaan. Tiloissamme on lukittavia lokeroita, joihin voit jättää arvotavarasi tunnin ajaksi.

Saapuessasi EnergyFly:n tiloihin huomioithan, että tiloissa voi olla tunti menossa. Kiitos.

 

Sydämellisesti Tervetuloa!